Rrrollend 2018: Malieveld, Den Haag


Rrrollend is het meest knusse foodtruckfestival dat georganiseerd wordt op de gezelligste pleinen in steden door heel Nederland.

Het Festival

Houd jij van veel gezelligheid, heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak? Dan ben je bij Rrrollend Foodtruckfestivals aan het juiste adres. Het festival biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan food, de unieke foodtrucks zijn echte eyecatchers! Daarnaast spelen gave jazzbandjes de sterren van de hemel. De lounge DJ draait fijne beats en ook de kinderen hebben de tijd van hun leven. Lekker knutselen, genieten van het kindertheater of schminken, alles kan.

Den Haag, Malieveld

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni 2018 komen de foodtrucks van Rrrollend weer tot stilstand in Den Haag op het Malieveld. Met heel veel food- en drinktrucks, een specialbier bar, cocktailbar en uiteenlopend muzikaal- en kidsprogramma toveren ze het Malieveld voor drie dagen om tot je favoriete culinaire food festijn.

Voor ieder wat wils

Of je nu met je gezin, vriendengroep, collega’s of je eerste afspraakje komt, voor ieder is wat wils. Uiteraard is Rrrollend gewoon gratis toegankelijk!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod