Schippop 2018


Schippop is een gratis popfestival dat jaarlijks wordt gehouden in Schipluiden (vlakbij Delft).

VEELZIJDIGE PROGRAMMERING

Het is geen grootschalig festival maar het is intiem en de sfeer is goed. Schippop staat erom bekend dat de programmering veelzijdig is en dat de bands die geboekt worden aan de vooravond van het grote succes staan. Bands die in het verleden het Schipluidense grasveld onveilig maakten, stonden niet lang daarna op de grote landelijke festivals. Denk aan Dewolff, Triggerfinger, Chef's Special, Kensington en in 2017 Diggy Dex & Will and the People.

LINE-UP

Ook dit jaar bekende namen op het terrein. Wat dacht je van Certain Animal, Rapaille, Tim Knol, Mooon, Intergalactic Lovers, Dr. Meraki, The Howlin', Spanish, Traudes, Standup '69 en Handsome Poets? Genoeg reden om ook in 2018 naar Schippop te komen!

WAAR EN WANNEER

Op zaterdag 9 juni 2018 vindt de 19e editie van Schippop plaats op evenemententerrein Tiendweg 2 in Schipluiden. Vanaf 13.30 uur barst het feest los en is er ook voor de kinderen genoeg te doen. Er staan dit jaar 11 optredens gepland dus je bent de hele middag en avond onder de pannen!

CATERING

Omdat er ook voor de inwendige mens gezorgd moet worden, zijn er op het festivalterrein verschillende cateraars aanwezig. Pannenkoeken, loempia's en meer, je kunt rond etenstijd lekker op het terrein blijven en je hoeft dus niets van de muziek te missen.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod