Reddingbootdag Scheveningen 2018


Een keer per jaar organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) haar landelijke open dag.

Wanneer?

Het is dΓ© dag om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM. De Nationale Reddingbootdag duurt de hele dag en vindt plaats op zaterdag 28 april 2018.

Vrijwilligers!

Bij de KNRM draait alles om vrijwilligerswerk. Het reddingswerk kan niet bestaan zonder de 1300 vrijwilligers. Met hart en ziel zijn velen al jaren verbonden aan hun reddingstation. 365 dagen per jaar staan ze klaar. Niet elke dag voor een redding, maar wel 24 uur per dag beschikbaar. Voor Γ©chte reddingen en dankbare hulpverleningen.

De vrijwilligers kunnen hun werk doen door de vrijwillige bijdragen van mensen die de KNRM een warm hart toedragen. En voor die mensen is Reddingbootdag. Want deze Redders aan de wal, zoals de KNRM haar donateurs noemt, steunen de redders niet alleen met een vaste vrijwillige bijdrage, maar daarnaast vormen zij een morele achterban voor de redders.

Donateurs welkom!

Ook dit jaar zal Reddingbootdag op KNRM-station Scheveningen uitgebreid worden gevierd. Uiteraard zijn alle bestaande en nieuwe donateurs van harte welkom voor een rondvaart op de reddingboot, maar ook in en om het boothuis zijn allerlei activiteiten te vinden. Zo zullen er spellen zijn voor kinderen, zijn er oude foto's te zien, zal er live muziek zijn, is de Haagse Vrijwillige Reddingbrigade aanwezig, en zal de truck met donateurs ritjes over het strand maken. Al met al een geweldige ervaring voor jong en oud, waarmee u ook nog eens het vrijwillige reddingswerk steunt.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod