Patchwork & Quiltdagen 2018


Een veelzijdige hobby waarbij alles draait om textiel en je eigen fantasie.

Patchwork & Quiltdagen

De beurs waar kleurrijke lapjes stof zijn omgetoverd tot prachtige dekens, oftewel quilts. Maak kennis met de vele quilttechnieken, bekijk prachtige tentoonstellingen en leer meer tijdens de vele workshops.

De beurs voor Patchwork & Quiltdagen wordt gehouden van vrijdag 12 tot en met zondag 14 april 2018 in De Broodfabriek te Rijswijk. De openingstijden van de beurs zijn iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Quiltwedstrijd

Ook dit jaar organiseert de Patchwork & Quiltdagen een quiltwedstrijd. Het thema is: 'IN en UIT'. Alle ingezonden quilts worden tijdens de beurs tentoongesteld. En de winnaar van de mooiste quilt krijgt een prijs van € 100.

De Broodfabriek

Expo & Eventcenter De Broodfabriek dankt zijn naam aan de voormalige broodfabriek van bakkerij Hus. Decennialang rolden hier duizenden broden en gebakjes van de lopende band. Bekende A-merken van vroeger, zoals het King Cornbrood, kwamen hier vandaan.

Inmiddels is de locatie omgebouwd tot een multifunctioneel beurs- en evenementencomplex. Wekelijks verwelkomen zij nu duizenden bezoekers op bijeenkomsten, congressen en publieks­beurzen die in De Broodfabriek plaatsvinden. Het complex van ruim 17.500 m2 omvat 6 grote multifunctionele ruimten die gebruikt worden voor beurzen, congressen, evenementen of personeelsfeesten.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod