OCK Run 2018


Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh organiseert op zaterdag 21 april 2018 weer de OCK Run.

Derde editie

Na het succes van 2016 en 2017 organiseren ze een derde editie van de OCK Run. Ook nu loopt het parcours rondom deze prachtige villa. De villa is inmiddels aan de buitenkant gerestaureerd en ziet er weer schitterend uit. Verder gaat de route dwars door het groen van de mooie historische buitenplaats Ockenburgh.

Aantal lopers beperkt

Ben je tussen de 7 en de 97 jaar en heb je zin in een recreatieve loop, dan kan je meedoen. Wil je zeker zijn van deelname, doe het dan snel, want er kunnen maar een beperkt aantal lopers meedoen.

Organisatie

De loop wordt georganiseerd in samenwerking met AV Sparta en Haag Atletiek. Daarnaast werken Scouting De Rimboejagers en het Zuid Hollands Landschap mee aan het mogelijk maken van de loop door hun terreinen beschikbaar te stellen.

Startnummer

Het startnummer kun je op 21 april vanaf 9.30 uur opgehalen bij het secretariaat in Chalet Ockenburgh. Het Chalet ligt halverwege de oprijlaan van de buitenplaats. Je kunt hier ook je kleding in bewaring geven en gebruik maken van het toilet. De organisatie is echter niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.

Tijdwaarneming

Tijden worden geregistreerd. De uitslagenlijst zal op de site van 👟OCK Run worden gepubliceerd.

Herinnering

Na iedere afstand is er een prijsuitreiking voor de eerste drie lopers. Iedere deelnemer krijgt een leuke herinnering. Verder worden er nog een aantal prijzen verloot onder de deelnemers!

Eten & drinken

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Je kunt daarvoor terecht bij Kasserie OCK.

Muziek

Om de lopers te stimuleren en het publiek te vermaken zullen ze zorgen voor leuke muziek langs de route.

Parkeren

De organisatie raad je aan om op de fiets of met openbaar vervoer te komen (bus 31 Veolia: halte Parnassia). Het aantal parkeerplaatsen op het landgoed is beperkt. Er kan niet bij Kasserie OCK geparkeerd worden! Als de parkeerplaats op het landgoed vol is, zal je worden doorverwezen naar de parkeerplaats bij de sportvelden aan de overzijde van de Monsterseweg.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod