Kamermuziekfestival Den Haag 2017


In een tijd waarin landsgrenzen steeds vaker worden afgebakend door muren en hekken, organiseert 🎻Kamermuziekfestival Den Haag van 10 tot en met 14 mei 2017 een editie waarin we juist 'Over de Grens' willen kijken. In een rijkgeschakeerd programma nemen ze het publiek mee naar vele verre landen en zoeken ze letterlijk en figuurlijk de grenzen op.

Kamermuziek uit alle windstreken

Musici uit alle windstreken verkennen grenzen op velerlei manieren; zij spelen kamermuziek van componisten die zich openstelden voor exotische invloeden of zich juist lieten inspireren door volksmuziek van eigen bodem. Razend virtuoze stukken staan op het programma en musici worden gemotiveerd de grenzen van hun speeltechniek op te rekken. Topviolist en grensverlegger Gilles Apap komt - op veler verzoek - terug naar het festival als solist in het openingsconcert.

Muziek zonder grenzen

Muziek die grensen ver achter zich laat... nieuwe klankwerelden, over planeten en de kosmos. Wat onderaan de streep telt is dat we een uniek festival beleven. Zin om de grens op te zoeken? Kom dan naar 'Over de Grens' en verleg ook je eigen grenzen!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod