HipFest 2017


Op Goede vrijdag 14 april 2017 brandt het enige echte gratis popfestival in het hart van Scheveningen weer los: 🎶HipFest. Van 16.00 tot 02.30 uur barsten zes (horeca)gelegenheden in de Keizerstraat wederom uit hun voegen door het muziekgeweld van ruim twintig, hoofdzakelijk Haagse, bands!

HipFest

De organisatie van HipFest heeft een grote ambitie: meer live muziek op Scheveningen. HipFest verbindt bands (divers aanbod van muziekstijlen) met horeca (vraag) en vervult een grote behoefte van muziekliefhebbers. Bands krijgen een festivalpodium, de horeca ontvangt veel publiek en dit publiek wordt getrakteerd op muziek in vele stijlen. Daarbij speelt de aantrekking van een (nieuwe) doelgroep ten behoeve van De Keizerstraat, Scheveningen-Dorp een belangrijke rol.

Locaties

De volgende (horeca)gelegenheden zijn festivalpodia op HipFest:

Barby’s Bar - Keizerstraat 56
Poppodium Saturnus - Keizerstraat 58
Foodies - Keizerstraat 63
Eetcafé De Maatschappij - Keizerstraat 67
Meneer Chocola - Keizerstraat 124
Jorplace Beach Hostel - Keizerstraat 296

Programmering

De volledige programmering wordt in aanloop naar het festival bekendgemaakt op de website en Facebookpagina van HipFest. Enkele namen zijn al bekend: Supersonic Blues, Orange Fox, Bromley, Replayced, Apneu, Uncle Harry, St. Solaire, Rhinorino en Hallo Venray!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod