Royal Christmas Fair 2016


Ging je tot nu toe naar een grote buitenlandse kerstmarkt? Ga dit jaar eens dichter bij huis. In Den Haag vindt van donderdag 15 tot en met vrijdag 23 december 2016 de derde editie van de 🎄Royal Christmas Fair plaats. De kerstmarkt vindt plaats op het Lange Voorhout en is elke dag van 12.00 tot 21.00 uur geopend.

Winter wonderland

Midden in de binnenstad omringd door cultuur, restaurants, winkels en statige gebouwen wordt op de Royal Christmas Fair een winter wonderland gecreΓ«erd. Met sprankelende lichtjes, vele kramen met kerstartikelen, winterse delicatessen en optredens van kinderkoren, verhalenvertellers en theater- en muziekgroepen word je negen dagen lang in de maximale kerstsfeer gebracht.

Veranderingen

De Royal Christmas Fair heeft enkele veranderingen ondergaan ten op­zichte van de vorige edities. Vorig jaar vond de kerstmarkt plaats op de Lange Vijverberg, nu op het Lange Voorhout. Dit jaar is de kerstmarkt groter en met een dag verlengd. Nieuw is de gelegenheid tot mee­zingen bij de 'Big Christmas Sing-A-Long'. Ook is er voor het eerst een kinderkerstmarkt.

Kinderkerstmarkt

De kinderkerstmarkt vindt plaats op zondag 18 december. Er zal kinderkerstwaar worden verkocht, is er gelegenheid tot schminken en om op de foto te gaan met Disney­prinsessen. Ook zijn er speciale lekkernijen voor kinderen en nog veel meer!

Big Christmas Sing-A-Long

De 'Big Christmas Sing-A-Long' wordt op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 december gehouden. In een grote tent kan je tussen 17.00 en 19.00 uur zelf gezellig kerstliedjes meezingen onder muzikale begelei­ding van partyband Captain Midnight.

Wil je dit jaar wel eens een grote en binnenlandse kerstmarkt boordevol activiteiten afstruinen? Laat je dan vanaf 15 december 2016 betoveren door de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout in Den Haag.

AndrΓ© Mous


Dit is een bijdrage van: AndrΓ© Mous
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod