Feesten met Oud & Nieuw


In Den Haag kun je het jaar 2016 op verschillende plekken feestelijk afsluiten! Veel Haagse podia, clubs en bars organiseren tijdens de jaarwisseling gezellige feesten, concerten en evenementen. Met topartiesten, livemuziek, DJ's, champagne, oliebollen en meer.

Hieronder staan een aantal 🎆Oud & Nieuw-feesten🍸 in Den Haag.

Vuurwerkshow Hofvijver

Vuurwerk en feest rond de Hofvijver tijdens Oudejaarsavond. Vanaf de Korte en Lange Vijverberg kan iedereen genieten van de muziek en het vuurwerk.

De gemeente Den Haag organiseert op zaterdag 31 december 2016 tussen 23:15 en 00:30 uur een gratis feestelijk evenement in de Haagse binnenstad. Ga samen het nieuwe jaar knallend in met fijne muziek van een DJ. Na het gezamelijk 'aftelmoment' start het vuurwerk met op maat gemaakte muziek. Al met al een niet te missen sprong in het nieuwe jaar.

Z!lver Bal

Zaterdag 31 december 2016 tussen 22:00 en 05:00 uur is er een groots Oud & Nieuw-dancefeest op De Pier in Scheveningen. Oudejaarsavond vier je natuurlijk op De Pier! Met een line-up waar je je oliebollenvingers bij aflikt, inclusief adembenemend uitzicht op het beroemde Vreugdevuur(werk) vanaf middernacht.

Gold Party

Culinair dance evenement op zaterdag 31 december 2016 in het Grand Hotel AmrΓ’th Kurhaus.

Ga knallend het nieuwe jaar in met de 070Borrel Glitter & Gold bij Grand Hotel AmrΓ’th Kurhaus in Scheveningen! Beleef een onvergetelijke jaarwisseling met jouw vrienden en familie op de dansbare Disco Classics van The Mowtown Marbles & DJ. Vanaf 22.00 uur is de stijlvolle Kurzaal geopend voor een geweldige oud & nieuw avond en zal de DJ je tot in de late uurtjes op de dansvloer houden.

Tickets voor de Gold Party en zijn inclusief luxe hapjes, oliebollen en champagne om middernacht. Wil je de Gold Party combineren met een heerlijk 5-gangen diner in restaurant Waves at the Kurhaus of een overnachting in het hotel? Neem dan contact op met het Kurhaus.

Disco Classics New Years Party

Een Spetterend Disco Classics Oud en Nieuwfeest op zaterdag 31 december 2016 tussen 21:00 en 05:00 uur voor de 25-plusser in 't Goude Hooft middenin de Haagse Binnenstad. ’t Goude Hooft wordt omgebouwd tot één groot feestpaleis met een mega grote dansvloeren, lounge ruimtes.

Beleef ook dit onvergetelijke feest met je partner, vrienden, bekenden en happy-party-people. De Disco-Train New Years Party is een Oud en Nieuw Feest, waar je heen gaat voor een onvergetelijke jaarwisseling, gezelligheid, een ongedwongen sfeer, leuke mensen, en de lekkerste dansbare muziek.

Masquerade New Year's Eve

Op oudejaarsavond, zaterdag 31 december 2016 vanaf 22:00 uur, kun je op een spetterende manier het nieuwe jaar beginnen met het Masquerade New Year's Eve dance event bij Danzig Den Haag!

Kom in je mooiste of meest spetterende masquerade outfit naar Danzig voor dit knallende nieuwjaarsfeest! Samen met je vrienden kun je hier losgaan en op een spectaculaire manier het nieuwe jaar inluiden.

Nieuwjaars DOOP

Met DOOP het jaar in zegenen dat staat voor nieuwe leuke en vrije feesten in de Haagse binnenstad. En  hoe  kan  het  mooier  met  de  tweede  editie  van DOOP  op  zaterdag 31 december 2016  tussen 23:30 en 06:00 uur in de Grote Kerk. Voor velen een magische plek waar menig mooie feesten hebben plaatsgevonden in het verleden.

Lokale Haagse helden gecombineerd met nationale toppers worden aangetrokken om samen met jou hΓ©t oud en nieuw van Den Haag en omstreken te vieren.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
Hagenaers wenst iedereen alvast een Happy New Year! 🥂


De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod