Groot Kerstcircus 2016


Komende zaterdag gaat de 18e editie van het 🎪Groot Kerstcircus Den Haag🎄 van start op het Malieveld. Opnieuw komen de artiesten uit alle windstreken naar Den Haag en zorgen voor een onvergetelijk spektakel. De voorstellingen zijn te zien van 24 december 2016 tot en met 8 januari 2017 op het Malieveld.

Reputatie

Groot Kerstcircus Den Haag behoort tot de oudste Kerst- en winter­circussen in Nederland. De show heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om spectaculair circus. Die reputatie maakt Groot Kerstcircus Den Haag ook dit Kerst- en winterseizoen meer dan waar.

De Acts

De voorstelling van Groot Kerstcircus Den Haag bestaat louter uit inter­nationaal bekroonde acts en duurt ruim twee uur. Het publiek ziet onder meer kracht- en luchtacrobaten, een act op rolschaatsen, clowns, een slangenmeisje, prachtige nummers met dieren en nog veel meer om zich over te verbazen. Zoals ieder jaar komen de bijzondere artiesten uit alle windstreken van de wereld. Alles wordt uit de kast gehaald om het publiek te verbazen met een onver­getelijke voorstelling. Groot Kerst­circus Den Haag behoort dan ook opnieuw tot de grootste en meest populaire kerstshows in Nederland.

De tent

De voorstelling duurt ruim twee uur en vindt plaats in een moderne circustent die optimaal bezoekers­comfort garandeert en volledig in kerstsfeer is versierd. De circustent is bovendien aangenaam verwarmd voor een optimaal kijkgenot.

De gastheren

De spreekstalmeesters dit jaar zijn afwisselend per voorstelling Ron Boszhard en Jochem van Gelder. Samen met de internationale cast van bijzondere artiesten zorgen deze bekende presentatoren voor ruim twee uur spektakel voor jong en oud en alle leeftijden daar tussen in.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod