Vreugdevuur Scheveningen 2017


Het is een Scheveningse oud en nieuw traditie om het hoogste vreugdevuur van Nederland te organiseren.

Opbouw vreugdevuur

Van 26 tot en met 31 december 2017 vindt er op het Noorderstrand van Scheveningen de opbouw plaats van het 🔥Vreugdevuur Scheveningen.

Traditie

Ieder jaar strijden Scheveningen (het Noorderstrand) en Duindorp (het Zuiderstrand) om de titel het 'hoogste vuur' van Nederland met oud en nieuw. Dit is een jarenlange traditie van generatie op generatie die de gemoederen flink bezig houdt in zowel Scheveningen als Duindorp, maar ook in de rest van Nederland.

Aan het vreugdevuur helpen vele mensen mee van jong tot oud en is het niet voor de strijd dan wel voor de gezelligheid om elkaar weer allemaal te zien. Het vreugdevuur is voor vele Scheveningers een net zo belangrijke traditie als Vlaggetjesdag en voor sommige wel de belangrijkste periode van het jaar!

Het fikkie

Het vreugdevuur wordt op oudejaarsavond rond middernacht middels een vuurwerkshow aangestoken en is gratis te bezoeken. Vanaf de boulevard van Scheveningen heb je een goed uitzicht op dit gigantische vreugdevuur.

Vuurwerkshow

Dream Fireworks zal ook dit jaar het nieuwjaarsvuur op een spectaculaire manier ontsteken en zal daarnaast ook specialisten uit Spanje over laten komen om de grootste vuurwerkshow op Scheveningen te verzorgen. Ook zullen er dit jaar diverse artiesten en dj's hun opwachting maken tijdens de opbouw van het vreugdevuur en op oudejaarsavond om het feest compleet te maken op het strand van Scheveningen. Dus ga knallend het jaar in op Scheveningen!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate




De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod