Scheveningen Light Walk 2017


Scheveningen is de mooiste badplaats van Nederland en tijdens dit evenement zelfs sprookjesachtig te noemen.

Licht in het donker

Tijdens de 🚶Scheveningen Light Walk kom je bijzondere licht-, geluid- en vuuracts tegen. Kunstenaars, Scheveningse organisaties en bedrijven werken mee aan diverse lichtacts.

Op zaterdag 9 december 2017 van 16.30 uur tot 23.15 uur vindt de 2e editie van dit vorig jaar zo enthousiast ontvangen wandelevenement plaats!

Drie afstanden

Dit jaar zijn er drie afstanden. Op veler verzoek is er nu een kortere tocht bij van 7,5 km. Verder zijn de 12,5 en 18,5 km er natuurlijk ook weer bij. De twee langste afstanden starten op de boulevard voor de Pier en wandelen over strand, door duinen, bos, parken, bekende Scheveningse wijken, de havens en dwars door Madurodam om vervolgens te finishen op de Pier! De 7,5 km zal vanuit Madurodam vertrekken.

Sprookjeswereld

Waan je af en toe in een wonderbaarlijke sprookjeswereld. Winterse kou, donkere avond, passie en romantiek uit vervlogen tijden. Afgewisseld met de meest moderne lichttechnieken. Kortom, de Scheveningse Light Walk is een belevingsevenement waar je het nog lang over zult hebben. Een sprookje wordt waarheid!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod