Royal Christmas Fair 2017


Kerstmarkt in Den Haag! De Royal Christmas Fair is één van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland.

Kerstkraampjes

Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 december 2017 brengt de Royal Christmas Fair je met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes in de ultieme kerstsfeer. Op het romantische Lange Voorhout in het centrum van Den Haag kun je elke dag van 12:00 uur tot 21:00 uur (op 24 december tot 18:00 uur) slenteren langs bijna honderd kerstkraampjes.

De Royal Christmas Fair biedt op het Lange Voorhout vele kerstkraampjes met winterse vachten, sfeerverlichting, houtsnijwerk, kaarsen en allerhande kerstwaar. Tijdens het shoppen hangen bovendien de heerlijkste geuren in de lucht, want er zijn ook volop winterse lekkernijen als glΓΌhwein, bratwurst, flammkuchen, poffertjes en appelbeignets verkrijgbaar.

Er is meer

Naast de vele gezellige kerstkraampjes is er op de Royal Christmas Fair in Den Haag nog veel meer te beleven! Op een speciaal podium en verspreid over de kerstmarkt vinden er diverse optredens plaats van kinderkoren, theatergroepen, ensembles en storytellers.

Royal Kinder Kerstmarkt

Als onderdeel van de Royal Christmas Fair wordt in het eerste weekend een apart gedeelte ingericht als Royal Kinder Kerstmarkt. Ter hoogte van Escher in het Paleis verrijst een waar winterwonderland met attracties, activiteiten en kerstproducten voor kinderen.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod