Festival Carnivale 2017


Festival Carnivale Den Haag biedt tijdens de kerstvakantie een winterse kermis van weleer met vermaak en vertier uit alle windstreken!

Huijgenspark

Ook dit jaar vindt Festival Carnivale plaats in het Huijgenspark en wel van 27 tot en met 30 december 2017. Het Huijgenspark is een prachtig stadspark in het centrum van Den Haag. Als รฉรฉn van de oudste groenvoorzieningen van de binnenstad heeft het Huygenspark een eigen, authentieke sfeer die medebepaald wordt door enkele fraaie omliggende panden.

Ontdek in het Haagse Huijgenspark een magische wereld met duizenden lichtjes, buitenissige artiesten, warmte en gezelligheid. Gekke, mooie tentjes die je binnentreedt om er vervolgens bizarre dingen mee te maken. Overdag gezellig voor het hele gezin en in de avond ontluiken de rauwe randjes in de schaduw van de vlammen in de vuurkorven.

Magie, verwondering en bizarre belevenissen

Festival Carnivale brengt in de donkere, rustige dagen tussen Kerstmis en Oud & Nieuw zo goed als uitgestorven acts en attracties bij elkaar. Van De Man van 1,5 miljoen Volt, de vuurvreter, het vlooiencircus, dwergen, steltlopers, burlesque danseressen en de orgelman tot de kop van Jut, de zweefmolen en Dr. Pickens Elektrisch Kabinet. Dit alles ondergedompeld in een mystieke vrolijke sfeer. De Parade maar dan anders: magie, verwondering en bizarre belevenissen voor jong en oud.

Overdag en 's avonds

Festival Carnivale biedt overdag bijzondere belevenissen voor jong en oud. 's Avonds verandert het festivalterrein in Carnivale Obscure waar je na een voedzame maaltijd, wandelend langs de rauwe randjes van de samenleving, kunt genieten van spectaculaire acrobatiek, vuurkunstenaars, sexy danseressen en vele andere opwindende attracties. Overal op het plein gloeit de hitte van het vuur en in de grote horecatent kun je je heerlijk opwarmen onder het genot van een ouderwetse stamppot en andere traditionele lekkernijen. Om 22.30 uur vindt er een grote eindshow plaats, waarna het feest doorgaat met spannende acts en livemuziek in de verschillende tenten.

Eten en drinken

Eten drinken kun je tijdens Festival Carnivale in de grote horecatent. Hier worden Oudhollandse stamppotten, soepen en andere eenvoudige maaltijden geserveerd voor zowel vleeseters als vegetariรซrs. Daarnaast vind je in de zigeunertent een geurige goulash. Natuurlijk kun je tijdens dit winterse evenement ook genieten van poffertjes, warme chocolademelk, goede koffie en volop Glรผhwein. Je betaalt je consumpties met Carnivale-muntjes, die op verschillende punten op het terrein te koop zijn.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod