Stukafest Den Haag 2017


In Den Haag vindt op donderdag 2 februari 2017 – vanaf zes uur 's avonds – de vijfde editie van het 🧦StudentenKamerFestival plaats. Tijdens deze avond zullen in tien studentenkamers, verspreid over het centrum van de stad, verschillende optredens te zien zijn. In drie rondes kun je als bezoeker kennismaken met verschillende culturele ervaringen, variΓ«rend van muziek, dans en theater tot cabaret, poΓ«zie en film.

Programma

In een studentenkamer op het Westeinde kun je naar 'Hun' kleinkunst act met wereldtoernee waar ze niet zoveel over kunnen vertellen. Op de Burgemeester van Karnebeeklaan staat een Engelse improvisatie comedy groep 'Stranger Things Have Happend'. In de Weimarstraat kun je gaan kijken naar 'Mensen zeggen dingen' voorziet mensen van een podium. Op de Noord West Buitensingel zit op de rand van het bed Hans Schuttenbeld met een kaligrafie live act. In de Jan Krosstraat is een jazz/pop optreden vergelijkbaar met Jamie Cullem en John Mayer. Snel door naar de Theresiastraat alwaar 'Tenfold' folk songs brengt met een knipoog. Op het Anna van Buerenplein staat 'Orange Fox' geprogrammeerd U2-style met een mooie liveshow in de flat van de Universiteit Leiden. Pijke de Grood zal een ode brengen aan Chuck Deely door middel van Chucks liedjes, zijn eigen liedjes en wat leuke anekdotes in het Student Hotel aan de Hoefkade. Gloeiende afsluiting in het Paard met een optreden van 'The Cool Quest' en 'DJ PJ'.

Stukahap

Stukafest Den Haag start in het Studenthotel met een heerlijke Stukahap, na de hap gaan alle bezoekers naar de verschillende studentenkamers. Je bepaalt als bezoeker zelf naar welke kamers je gaat bij het bestellen van de tickets. In totaal zijn er drie rondes langs de kamers eindigend in een groot Stukafeest in het Paard van Troje.

Locaties

Alle studentenkamers zijn binnen tien minuten per fiets bereikbaar zijn. De meeste kamers zijn zelfs op loopafstand van elkaar. Alle adressen zijn te vinden op de website en ze worden ook weergeven op de tickets.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod