What the Fork?!?


Wil je de zintuigen goed wakker schudden en rustig van bij­zondere gerechten genieten? Of over een markt heen struinen en de muzieksets van DJ’s en bandjes bewonderen? En de bestaande voorzieningen op en rond de Pier, in Scheveningen en in Den Haag liggen combineren met een splinternieuw festival? Dat kan allemaal op de Pier in Scheveningen bij de eerste editie van "What the Fork?!?". Dit gratis toegankelijke festival vindt plaats op vrijdag 25 november (van 16.00 tot 22.00 uur), zaterdag 26 november (van 12.00 tot 22.00 uur) en zondag 27 november 2016 (van 12.00 tot 22.00 uur).

Nieuw Festival

Dit nieuwe festival staat namelijk volledig in het teken van foodtrucks, muziek, markt en meer. Ambacht, kwaliteit en originaliteit staan centraal in het nieuwe 🍴"What the Fork?!?" met diverse foodtrucks, een markt met handgemaakte producten en delicatessen en een speciale muziekprogrammering, bestaande uit DJ’s en bandjes. Tevens zijn de voorzieningen op en rond de Pier gewoon geopend.

Organisatie

Het festival wordt georganiseerd door een evenementenbureau in samenwerking met de Pier in Scheveningen. Het bureau streeft ernaar om hun evenementen zo interactief mogelijk te maken. Dit gebeurt door nauwe samenwerking met de lokale opdrachtgevers en specificaties die voorafgaand aan het festival aan de deelnemers worden gegeven.

Specificaties

In het geval van "What the Fork?!?" zijn de specificaties voor de meer dan vijftien deelnemende foodtrucks als volgt:

  • De foodtrucks dienen originele, diverse, ambachtelijk bereide en kwalitatief goede producten te serveren.

  • De foodtrucks moeten het mogelijk maken om je van de ene naar de andere culinaire verbazing te laten wandelen.

Doel

Alles gebeurt met het doel om de foodtrucks en de Pier meer aan het "What the Fork?!?" festival te verbinden om zo de bezoekers nog meer gemak en plezier te kunnen geven.

De Pier

De Pier streeft er naar om je een leuke dag uit boven strand en zee te bezorgen, die je een bijzondere ervaring op kan leveren. De Pier is vernieuwd en is sinds de zomer van 2015 weer open voor het publiek. De Pier is een ware 'FoodBoulevard' met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van restaurants, bars, terrassen en winkels geworden. Ook kun je jezelf in een 'fotobooth' in een indruk­wekkend Schevenings decor op de foto laten zetten. Tenslotte is er een reuzenrad en kan je er 'bungeejumpen'. Op de Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, markten, kindermiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks gratis toegankelijk vanaf 10:00 tot 20.00 uur.

Scheveningen

Tevens kan het festival ook gecombineerd worden met een dagje of weekendje uit in Scheveningen of Den Haag. Er is vier seizoenen lang van alles te doen voor je hele gezin. SEA LIFE is een topper voor de kinderen. Na een heerlijke strandwandeling kan je bij winkelcentrum Palace Promenade zeven dagen per week shoppen De PathΓ©-bioscoop, Holland Casino, het Circustheater en diverse bars en disco’s staan garant voor een leuke avond uit in Scheveningen! De historische binnenstad van Den Haag met al zijn bezienswaardigheden ligt maar een kwartier bij het Scheveningse strand vandaan.

Kortom, wil je een spiksplinternieuw 'Food Walhalla' boven zee combineren met een markt, muziek en een dag of weekend in Scheveningen of Den Haag? Kom dan in het weekend van 25 tot en met 27 november 2016 naar "What the Fork?!?" op de Pier in Scheveningen!

AndrΓ© Mous


Dit is een bijdrage van: AndrΓ© Mous
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod