Night at the Park (zaterdag, 25 juni 2016)


In de middag en avond, voorafgaand aan het inmiddels landelijk zeer bekende festival 'Parkpop', kun je samen met je partner, je vrienden en vriendinnen, of natuurlijk gewoon in je uppie, heerlijk genieten van de beste 'Pop & Rock' muziek – en álles daar tussen in – van de laatste vijfendertig jaar in het Haagse Zuiderpark. Lekker zittend in het gras of leunend tegen een boom en genietend van je favoriete drankje, smullend van een lekker hapje, of gewoon vooraan bij het podium om helemaal uit je plaat te gaan op de muziek van jouw favoriete artiest of groep. Het kan allemaal tijdens het jaarlijkse 'Night at the Park'!

Internationale allure
Sinds het ontstaan van 'Night at the Park' in 2014 hebben de meest fantastische artiesten met nationale en internationale allure opgetreden in het Haagse Zuiderpark. Het is geweldig om te zien hoe een bomvol Zuiderpark aan het genieten is van de muziek die hen terugbrengt naar vroegere tijden. Pure nostalgie... en dat is ook de bedoeling ervan! Bekijk de website voor de laatste actuele informatie over dit festival op: Night at the Park.

Ook dit jaar is het weer smullen geblazen, want er treden wederom zeer bekende nationale en inter­nationale artiesten en groepen op tijdens 'Night at the Park'.

Hoofdpodium
Op het hoofdpodium treden op:

YADA YADA is dé Herman Brood tribute band van Nederland, die klinkt zoals de 'Wild Romance' destijds klonk: strak, puntig en natuurlijk 'Rock & Roll'!

DI-RECT is een Nederlandse rock­band, bestaande uit Jamie Westland (drums), Frans 'Spike' van Zoest (gitaar), Bas van Wageningen (basgitaar) en Marcel Veenendaal (zang). Di-rect komt oorspronkelijk, hoe kan het ook anders, uit Den Haag.

SLADE is een Britse rockgroep, die in het midden van de jaren 70 van de vorige eeuw in Groot-Brittannië zeer populair was. In de jaren 1971 tot en met 1973 had de groep daar zes nummer 1-hits, waarvan de laatste drie alle vanuit het niets op de toppositie belandden.

RACOON is een Nederlandse band die zich heeft ontwikkeld van melodieuze rockgroep tot band die zich steeds meer toelegt op singer-songwriter-achtig repertoire, met een prominente rol voor de akoestische gitaar.

ANASTACIA is een Amerikaans zangeres die naar haar eigen zegge ‘Sprock’ zingt: een mix van soul, pop en rock. Ook is Anastacia een persoon die graag trendy brillen draagt, wat tot op heden haar handelsmerk is.

HOLLY JOHNSON is vooral bekend als zanger van de Britse groep ‘Frankie Goes to Hollywood’. In 1984 behaalde deze groep haar eerste nummer 1-hit met de single Relax. In 1987 verlaat Johnson de groep vanwege meningsverschillen over de te volgen muzikale richting. In 1989 komt zijn eerste soloalbum ‘Blast’ uit, dat een eerste plaats haalt in de Britse hitlijsten.

WET WET WET is een Schotse popgroep, die vooral succes had in de tweede helft van de jaren 80 tot eind jaren 90 van de vorige eeuw. Ze hebben drie nummer 1-hits behaald.

Bijpodium
Op het bijpodium treedt op:

CORONAS, met hun Stand up Pop waren een absoluut succes tijdens de laatste editie van Night at the Park en dus... staan ze er gewoon wéér! Tussen de hoofdacts door dagen de Coronas jou uit om jouw muzikale verzoekjes kenbaar te maken waarna de band meteen gehoor geeft aan het verzoeknummer met de nodige vocale, muzikale een fysieke acrobatiek!

Zuiderpark
In de komende jaren worden er hopelijk nog vele spraakmakende nationale en internationale namen aan deze nu al geweldig mooie lijst toegevoegd. Maar één ding weten we zeker: Het Zuiderpark 'Popt'!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod