CPC Loop Den Haag 2018


Ook in 2018 zal het Malieveld het kloppende hart van de NN CPC Loop Den Haag zijn. De start en de finish van het evenement liggen aan het Malieveld, maar je vindt er veel meer!

44e editie NN CPC Loop Den Haag

Op zondag 11 maart 2018 vindt de 44e editie plaats van de NN CPC Loop Den Haag. Dit Haagsche familie-evenement trekt jaarlijks tienduizenden deelnemers en bezoekers. Zowel nationaal als internationaal is er veel belangstelling voor het snelle parcours van de NN Halve Marathon. Er is echter veel meer dan dat. Het huisvest ieder jaar de grootste scholenloop van Nederland met duizenden kinderen van bijna 100 scholen.

Programma

Kijk voor het volledige programma op de website van NN CPC Loop Den Haag.

Parcoursen

NN Halve Marathon 21,1 km

Een van de populairste onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag is de NN Halve Marathon. Op het snelle parcours worden jaarlijks veel persoonlijke records gelopen.

AA Drink 10 km Loop

In de afgelopen jaren is de AA Drink 10 km Loop uitgegroeid tot een zeer populair onderdeel. De 10 km Loop gaat van start voor de NN Halve Marathon.

AD 5 km Loop Den Haag

Ben je net begonnen met hardlopen en zoek je een leuke uitdaging? Doe dan mee aan de 5 km Loop Den Haag gepresenteerd door het Algemeen Dagblad.

Jeugdloop 2,5 km

De Jeugdloop is bedoeld om de jeugd (8 tot en met 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport. Langs het parcours van 2,5 km staan er vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen, om iedereen naar de eindstreep te juichen!

Ernst & Bobbie Kinderloop 1 km

Voor de allerkleinsten (tot en met 10 jaar) is er de Ernst & Bobbie Kinderloop van 1 km. Tijdens dit vrolijke onderdeel worden de kinderen aangemoedigd door de vele toeschouwers Ên de entertainers Ernst & Bobbie (bekend van tv en theater). Voorafgaand aan de loop zullen de tv-helden een warming-up verzorgen met bekende liedjes en dansjes.

Vaders, moeders, opa's en oma's mogen als begeleider meedoen aan dit onderdeel, daar hebben zij een speciaal coach startnummer voor. Extra bijzonder is het dat je eigen naam op je startnummer staat! Dit geldt alleen voor individuele deelnemers, dus niet voor deelnemers aan de Scholenloop.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod