Museumnacht Kids!


Speciaal voor jonge culturele nachtbrakers tussen de 4 en 12 jaar oud is er de πŸ–Ό️Museumnacht Kids! Op zaterdag 18 maart 2017 tussen 17.00 - 22.00 uur openen diverse musea en culturele locaties in Den Haag en Voorburg hun deuren met een speciaal programma vol met de leukste activiteiten.

Leuke dingen doen

Maar het is veel meer dan alleen in het donker een bezoekje brengen aan een museum. Overal is iets leuks te doen speciaal voor kinderen. Zo laat je jouw eigen creatieve kant zien bij een van de knutselworkshops en je slimme kant bij de speurtochten langs de mooie kunstwerken. Voor ieder­een is er wel wat te doen.

Kaartverkoop en informatie

Om deze musea te bezoeken tijdens Museumnacht Kids hebben zowel volwassenen als kinderen een ticket nodig. Met één ticket kun je wel alle locaties bezoeken en meedoen aan alle activiteiten.

Heb je tijdens de Museumnacht Kids nog vragen, of wil je nog een kaartje kopen? Dan kun je terecht bij een van de vier informatiepunten, die handig verspreid liggen door de stad. Op zaterdag 18 maart kun je vanaf 13.00 uur terecht op de volgende locaties:

  • Escher in het Paleis (Centrum)
  • Gemeentemuseum Den Haag
  • Museum Swaensteyn (Voorburg)
  • Museum Beelden aan Zee (Scheveningen)

Meer cultuur voor kids

Ook nΓ‘ de Museumnacht Kids is er voor kinderen van alles te beleven in de Haagse musea. Veel Haagse musea bieden rondleidingen, speurtochten en workshops speciaal voor de jeugd. Vraag er naar bij de betreffende instelling.

Afterparty

In de Salon van het Haags Historisch Museum hangt de discobal al voor je klaar om te dansen op je muziekhelden. De afterparty start om 21.00 uur en duurt tot 22.30 uur.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod