Holland Dance Festival 2018


Holland Dance Festival is het grootste internationale dansevenement van Nederland!

DANSSTAD DEN HAAG

Elke twee jaar haalt het festival tientallen primeurs uit de hele wereld naar dansstad Den Haag. Van 25 januari tot en met 11 februari 2018 zijn er op vier locaties vijftig voorstellingen uit acht verschillende landen te zien. Dompel je onder in de dans tijdens de vele voorstellingen, meet-and-greets, workshops, discussies en afterparty's van het Holland Dance Festival.

HOLLAND DANCE

Holland Dance is een toonaangevende internationale dansorganisatie. Het is hun missie om dans voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht leeftijd, sociale of culturele achtergrond. Dans inspireert en daarom zijn ze er trots op de passie en de kracht ervan te mogen ontsluiten. Al ruim 30 jaar.

Hun belangrijkste product is zonder meer het wereldwijd vermaarde Holland Dance Festival. Gedurende drie weken worden er tussen de veertig en vijftig voorstellingen van vooraanstaande internationale dansproducties gepresenteerd. Variatie, uniciteit en kwaliteit zijn leidend voor onze programmering.

Holland Dance organiseert een breed scala aan educatieve activiteiten, projecten, workshops en lessen op maat. Als onderdeel van onderwijs of om mensen de kracht, betekenis en de diversiteit van dans te kunnen laten ervaren. Dans kan de levenskwaliteit van mensen verbeteren en daarom besteden we speciale aandacht aan specifieke doelgroepen, zoals mensen met een handicap of senioren.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod