Le Marie Marché


Geïnspireerd op de dromerige sfeer van Franse markten is Le Marie Marché de nieuwe sfeervolle maandelijkse markt in hartje Den Haag.

Eten als God in Frankrijk
Kom shoppen, koffietje drinken of toch een cidertje? Eten als God in Frankrijk en ware schatten vinden. 🍒Le Marie Marché is gratis toegankelijk en vindt plaats vanaf maart op elk eerste weekend van de maand op het Plein in Den Haag.

Zorgeloos struinen langs de bijzondere eigentijdse, uitheemse of juist authentieke producten. Fantastische aardbeien naast droge worst, prachtige mineralen naast gezellige hangplantjes. Zoete lekkernijen, kwaliteits-broden, Mediterraanse heerlijkheden en een scala aan en gevonden schatten. Combineer bijzondere boodschappen doen met het op doen van inspiratie en op de achtergrond een frans deuntje.

Deelnemers
Le Marie Marché heeft een aantal vaste én een aantal wisselende deelnemers, allemaal even bevlogen en met een aanstekelijke dosis vakmanschap. Le Marie Marché zorgt voor een diversiteit aan aanbieders en is dol op ambacht, echt, authentiek en extra verliefd op gevonden schatten. Je kan op de markt ter plekke eten, maar je komt er ook om heerlijke delicatessen te kopen en gaat op zoek naar gevonden schatten.


Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate




De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod