Rastaplas 2018


Rastaplas is een reggae & dub festival dat ieder jaar op het strand van het recreatiepark 'Noord AA' in Zoetermeer wordt gehouden. Mensen van alle leeftijden en diverse culturele achtergronden komen op zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 weer terug om de positieve reggae vibes van Rastaplas te ervaren.

Reggae contest
Festival Rastaplas biedt niet allen een podium voor de oude reggae klassiekers, maar ook voor nieuwe en lokale talenten. Rastaplas maakt deel uit van de jury van de Benelux reggae contest. Ze nodigen de beste band uit om op festival Rastaplas te komen spelen.

Verschillende nationale en internationale bands die al op Rastaplas gespeeld hebben zijn onder andere: Mad Professor, Bambu Station, Inner Visions en lokale bands als Rootical Transformation en Dreadlion.


Lekker eten
Op Rastaplas is er eten uit verschillende culturen te vinden. Dus laat je ook dit jaar weer eens culinair verrassen met iets lekkers!

Kinderen geen probleem
Wil je kinderen meenemen? Geen probleem! Op Rastaplas zijn er verschillende activiteiten voor kinderen zoals luchtkastelen tot het bouwen van speelgoed uit gerecycelde materialen. De entree voor kids jonger dan 12 jaar is ook dit jaar weer gratis, op vertoon van een identiteitsbewijs.Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod