Affligem Bluesfestival Delft 2017


Bij het 🎵Affligem Bluesfestival Delft zijn ruim 70 live-optredens te zien vanaf vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 februari 2017. Ook dit jaar brengt het Bluesfestival een keur aan muzikanten naar Delft.

Programma

Zoals bij eerdere edities verwacht Delft weer een groot aantal bluesliefhebbers uit binnen- en buitenland die zich kunnen vermaken met een uitstekend programma vol met diverse stromingen uit de Blues zoals: Delta Blues, Bluesrock, Chicago Blues, Westcoast Blues, Americana, Jump 'n' Jive, Rock & Roll, Boogiewoogie, Rockabilly, versterkte en akoestische livemuziek.

Locaties

Met optredens op ruim 30 locaties is het Affligem Bluesfestival Delft het grootste indoor bluesevenement van Nederland. Het Bluesfestival biedt een podium aan een veelheid aan artiesten. En natuurlijk een gezellige en spetterende sfeer.

Specials

Het Delftse bluesfestival biedt meer dan live muziek alleen. Behalve een groot aantal optredens heeft het Affligem Bluesfestival Delft een mondharmonica-workshop, blues­brunch, filmvertoning en andere specials op het programma staan. Zoals elk jaar is de toegang tot dit Bluesfestival gratis.

Programmafolder

Op de website van Affligem Bluesfestival Delft kun je de programmafolder vinden met hotel-arrangementen die het verblijf tijdens dit festival – in de prachtige historische binnenstad van Delft – nog aangenamer en voordeliger maken.

Ook dit jaar heeft de Stichting Horeca Muziekfestivals Delft met het Affligem Bluesfestival Delft weer een gevarieerd en uniek programma voor iedere Blues-liefhebber in petto!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod